TEL.0045 39 668 080          E-mail: info@radiomarimanga.com

Këtu i keni te gjitha mbremjet Gazmore dhe Koncerte te organizuara ne mbar Diasporen Shqiptare.

Mbremjet Gazmore mund ti konsultoni ne keto web faqe www.radiomarimanga.com - www.denycomputers.com - www.radiomarimanga.dk - www.denymusic.com - www.radiomarimanga.org - www.dyzemra.net dhe disa faqe tjera ku do te jet e vendosur Logoja e mbremjeve dhe koncerteve te ndryshme neper Diaspor.

Ju gjithashtu keni mundesi ta vendosni mbremjen tuaj gazmore qe te tjeret te informohen reth saj. Per te bere kete kontaktoni ne telephonin Fiks te radios Marimanga 0045-39-668-080 dhe ne Mob-0045-40-589-874. Natyrisht kerkesen tuaj mund ta beni edhe permes e-mail adreses info@radiomarimanga.com

<

Ju gjithashtu keni mundesi ta vendosni mbremjen tuaj gazmore qe te tjeret te informohen rreth saj. Per te bere kete kontaktoni ne informatat e meposhtme:

INFORMATAT

TEL: E-MAIL
Tel.0045 39 668 080
Mob.0045 40 589 874
info@radiomarimanga.com

FAQET KU DO TE JET E VENDOSUR LOGOJA E MBREMJEVE

www.radiomarimanga.com

www.denycomputers.com

www.radiomarimanga.org www.denycomputers.eu
www.radiomarimanga.eu www.denymusic.com
www.radiomarimanga.dk www.dyzemra.net
www.radiomarimanga.biz www.top-deny.com
www.hakifi.de www.albanianhit.com
www.radiomarimanga.info www.Foleja.com

Krijuar dhe Mirembajtur nga Radio Marimanga dhe Denycomputers.com